Fişekhane Caddesi, Türkçü Sokak, Aral Apt. No : 2 K: 4 D: 7 Bakırköy - Istanbul
tr

LSI Vancouver Dil Okulu

LSI Vancouver Dil Okulu

LSI Vancouver dil okulu öğrencilerin özgürce hareket etmeleri ve okulda zamana geçirerek öğrendiklerini verimli hale getirebilmeleri düşünülerek dizayn edilmiştir. Bilgisayar odası, multimedya merkezi, mutfak ve geniş dinlenme alanlarında ders aralarını değerlendirebilir, arkadaşlarınız ile sosyalleşebilirsiniz.

Vancouver Kanada geneline göre yıllık ortalama sıcaklık değerlerini daha yüksek olması nedeniyle Kanada’da ilk tercih edilen şehirlerdendir. Sunduğu yüksek eğitim standardı ile öğrencilere tam bir öğrenci şehri atmosferi oluşturmuştur. Kanada’nın en iyilerinden ve gözdelerinden olan Vancouver şehrinin simgesi The University of British Columbia mutlaka ziyaret edilmesi gereken kurumlardandır.

LSI Vancouver Dil Okulu Konumu


Dünyanın farklı ülkelerinde sunduğu eğitim kalitesi ile dikkatleri üzerine çeken LSI dil okulu Vancouver ‘da şehir merkezinde modern bir gökdelende hizmet vermektedir. Şehrin canlı hayatına kolayca erişebilir ve ulaşım ağları ile tüm şehri gezebilirsiniz. Ulaşım yönünden de oldukça rahat bir konumda olan LSI Vancouver Dil Okulu şehir ile iç içe bir eğitimi öğrencilerine sunuyor.

LSI Vancouver Dil Okulunda Genel İngilizce Eğitimi

LSI Vancouver Dil Okulunda haftalık 20, 25 ve 30 ders yoğunluğunda genel İngilizce eğitimini seviyenize uygun bir sınıfta alabilirsiniz. Dil bilgisi, kelime bilgisi, telaffuz ve okuma, yazma, dinleme, konuşma temel becerileriniz geliştirme üzerine temel oturtulmuştur. Ara dönemlerde ilerlemenizi ölçmek için sınavlar gerçekleştirilir. Derslere katılımınız ile eğitmenlerin değerlendirmesi ve sınav neticesinde sınıfın geri kalanı ile aranızda büyük fark var ise daha hızlı bir şekilde bir üst sınıfa geçebilirsiniz.

İyi seviyede İngilizce bilgisine sahip öğrencilere IELTS, TOEFL sınav hazırlık, iş İngilizcesi gibi kurslar da sunulmaktadır. Eksik gördüğünüz konuları tamamlamak için bire bir ders de alabileceğiniz özel programlarını öğrencilerine sunmaktadır.

LSI Vancouver İş İngilizcesi

LSI Vancouver Dil Okulunda ingilizce eğitimi alarak uluslararası kurumlarda çalışabilmeniz için gereken becerilere sahip olabilirsiniz. Mesleki terimlere hâkim olabilirken, alanınız ile ilgili iletişim bilgilerinizi geliştirebilirsiniz. Pilot, öğretmen, hemşireler için düzenlenmiş programlar da bulunmaktadır. LSI Dil okulunun sunduğu iş ingilizcesi programı sayesinde dil becerilerinizi aktif olarak kullanabiliyor duruma geleceksiniz.

LSI Sınav Hazırlık Programları

LSI Vancouver Dil Okulunda sınav hazırlık programları ile seçtiğiniz sınav öncesi teknik bilgilere öğrenebilir ve yüksek skor alabilmek için çalışmalar yapabilirsiniz. Deneme sınavları neticesinde seviyeniz belirlenir ve planladığınız skor için ne kadar süre daha çalışmanız gerektiğini hesaplayabilirsiniz.

LSI Vancouver  IELTS Sınav Hazırlık

Kanada, İngiltere, Avustralya gibi ülkelerde geçerli olan IELTS sınavına hazırlanarak üniversite, kolej veya özel kurumlara başvuruda bulunabilirsiniz. Sınavın dört bandından da hedeflediğiniz skora ulaşmak için uzman eğitmen kadrosu ile çalışabilir ve eksikliklerinizi giderebilirsiniz.

LSI Vancouver TOELF Sınav Hazırlık Programı

Amerika kökenli TOEFL sınavına hazırlanabileceğiniz programda gelişiminizi destekleyecek eğitmen kadrosu ile sınav teknikleri öğrenebilirsiniz.

LSI Vancouver Pathway 

LSI Vancouver Dil Okulunda üniversite veya kolej başvurularında yardımcı olacak deneyimli ekip ile, evrak hazırlama ve kabul alma sürecini daha kolay ve hızlıca atlatabilirsiniz. Pathway sistemi Kanada’da yoğun olarak uygulanan bir sistemdir. Dil okullarında çeşitli seviyelerde pathway dersleri verilir. Kanada’da çoğu üniversite ve kolej başvurularda IELTS belgesi olmayan öğrencilerin, LSI Vancouver Dil Okulunun anlaşmalı oldukları dil okullarından aldıkları pathway sertifikalarını kabul etmektedir. Her kolej ve üniversitenin kabul ettiği pathway yeterlilik seviyesi farklıdır. Kanada’da aldığı dil eğitiminden sonra akademik eğitimine devam etmek isteyen öğrenciler Pathway programlarına yönelmektedir.

LSI Vancouver  Aktiviteler

LSI Vancouver Dil Okulu öğrencilerin keyifli zaman geçirerek, günün stresini atmalarını ve şehri daha yakından tanırken, arkadaşları ile kaynaşmalarını ve öğrendiklerini pratik etmelerini hedefler. Bu nedenle haftalık olarak düzenlenen geziler ve turlara katılarak keyifli bir eğitim süreci geçirebilirsiniz. Kare öke geceleri, barbekü partisi, galeri, müze ziyaretleri, Vancouver Akvaryumu, Stanley Park bisiklet turu gibi hafta içi etkinlikleri ve Whistler Dağı kayak merkezi, rafting, Victoria gibi hafta sonu turlarına katılabilirsiniz. Sizinle aynı hedefleri ve duyguları paylaşan arkadaşlarınız ile şehirde gezerken, eğitmenlerin dili sosyal hayatta kullanımlarını gözlemleyebilirsiniz. Dil gelişiminde oldukça etkili olan aktiviteler ile kendinize olan güveniniz artacaktır.

LSI Vancouver Konaklama 

LSI Vancouver öğrencilerine sunduğu aile yanı veya yurt konaklamaları seçeneklerini mutlaka değerlendirmelisiniz. Vancouver şehrine dil eğitimi almak amacıyla gelen öğrencilerin en çok tercih ettiği konaklama tipi aile yanıdır. Aileler Kanada kültürüne hızlıca alışmanıza ve kendinizi sıcak bir ortamda hissederek uyum sağlamanıza zemin hazırlar. Aileler ile her fırsatta sohbet edebilir ve konuşma pratiği yapabilirsiniz. Aile yanı konaklamalarda genellikle konaklamalar tek kişiliktir. Bazı aileler farklı milletten olmak kaydıyla ve evin müsaitlik durumuna göre birden fazla öğrenci ağırlayabilirler. Her biri farklı odalarda kalacaktır. İki kişi seyahat eden arkadaş grupları için çift kişilik odalar da bulunmaktadır. Tercihen odanızı özel banyolu olarak seçebilirsiniz. Bir diğer avantaj ise aile yanı konaklamalarda yemek alternatifi de sunulmasıdır. Kahvaltı, kahvaltı ve akşam yemeği veya kahvaltı, öğlen ve akşam yemeği şeklindedir. Evler yerleşim yerlerinde ve şehir merkezinden toplu taşıma ile ortalama 45 dakika mesafede olabilmektedir. 18 yaşından küçük öğrencileri bazı aileler sorumluluk alma ücreti karşılığında kabul etmektedir.

Özgürlüğüne düşkün öğrencilere ise yurt konaklamaları önerilmektedir. Dünyanın farklı ülkelerinden gelen uluslararası öğrenciler ile sosyal bir ortamda kalabilir güzel dostluklar kurabilirsiniz. Odalar 1, 2 veya 3 kişiliktir. Bazı odalarda özel banyo seçeneği de bulunmaktadır. Yurtlar yemek alternatifi sunmazlar fakat ortak kullanımlı mutfaklarda damak zevkinize göre yemek pişirebilirsiniz. Yurtlar genelde şehir merkezinde veya toplu taşıma ile 10 dakika içerisinde okula ulaşabileceğiniz mesafede olmaktadır.

LSİ Dil Okulu Vancouver Havaalanı Karşılaması

Okuldan talep ederseniz sizi havaalanından alması ve güvenle konaklamanıza ulaştırması için biri görevlendirilir. Yol yorgunluğunun üzerine adres aramak istemeyen öğrencilerin tercih edebileceği havaalanı karşılaması size kolaylık sağlayacaktır.

LSI Vancouver Dil Okulu Fiyatları

8 Hafta

  • 20 ders: 1840 CAD
  • 24 ders: 2080 CAD
  • 30 ders: 2240 CAD

12 Hafta

  • 20 ders: 2640 CAD
  • 24 ders: 3000 CAD
  • 30 ders: 3240 CAD

24 Hafta

  • 20 ders: 4680 CAD
  • 24 ders: 5160 CAD
  • 30 ders: 5400 CAD

28 Hafta

  • 20 ders: 5460 CAD
  • 24 ders: 6020 CAD
  • 30 ders: 6300 CAD

32 Hafta

  • 20 ders: 6240 CAD
  • 24 ders: 6880 CAD
  • 30 ders: 7200 CAD

36 Hafta

  • 20 ders: 7020 CAD
  • 24 ders: 7740 CAD
  • 30 ders: 8100 CAD

Aile Yanı Konaklama Ücretleri;

  • Tek kişilik oda, kahvaltı dahil: 200 CAD/haftalık
  • Tek kişilik oda, kahvaltı, akşam yemeği dahil: 235 CAD/haftalık

Yurt Konaklama Ücretleri;

  • Tek kişilik oda aylık 350CAD /haftalık

Ek Ücretler

  • Okul kayıt ücreti: 155 CAD
  • Konaklama rezervasyon ücreti: 195 CAD

LSI Dil Okulları Türkiye Resmi Temsilcisi Edu Vizyon

Kanada dil okullarıVancouver dil okulları, LSI Vancouver dil okulu, Kanada Üniversiteleri , Kanada Kolejleri ve diğer yurtdışı dil okulları hakkında daha fazla bilgi almak için Türkiye geneli Edu Vizyon yurtdışı eğitim danışmanlığı şubelerini ziyaret edebilir yada 0 212 543 58 06 / 0 212 261 28 88 numaralı telefonlarımızı arayabilirsiniz.

Ücretsiz yurtdışı eğitim danışmanlığı hizmetlerimiz hakkında daha fazla bilgi almak için bizi arayabilirsiniz:
Whatsapp Görüşmesi
1
1 Okunmamış Mesajınız Var !
Edu Vizyon 0 535 712 07 90
Edu Vizyon'a hoş geldiniz!
Canlı, gerçek bir kişi ile hiç bir yükümlülük altına girmeden şimdi görüşebilirsiniz.
Size nasıl yardım edebiliriz?