Fişekhane Caddesi, Türkçü Sokak, Aral Apt. No : 2 K: 4 D: 7 Bakırköy - Istanbul
tr

London South Bank University (LSBU)

London South Bank University, 30’dan fazla ülkeden 18.000’den fazla öğrenciye sahip kozmopolit bir üniversitedir. Hükümeti Öğretimde Mükemmeliyet Çerçevesi (TEF) kapsamında mükemmelliği öğrettiği için Gümüş ile ödüllendirmiştir. Ayrıca iki yıl üst üste Lisansüstü İstihdam için Yılın Üniversitesi ödülünü alan tek üniversite olmaktan gurur duyuyorlar. (The Times ve The Sunday Times İyi Üniversite Rehberi 2018, 2019).

Başlangıçta Borough Polytechnic Institute olarak 1892’de güney Londra’da kökler atılmıştır ve o zamandan beri öğrencilerin, işletmelerin ve yerel toplumun yaşamlarını iyileştirmek üzere çalışmalar yürütülmektedir.

Asıl amacı ‘genç erkek ve kadınların endüstriyel becerilerini, genel bilgilerini, sağlığını ve refahını teşvik etmek’ ve bugün de misyonlarının merkezi olmaya devam ediyor. Pratik ve mesleki yaklaşımı, öğrencilerin bugünün işyerinin zorluklarını aşmak için becerilerle donatılmış ayrılmalarını sağlar.

Neden Eylül’e kadar bekleyesiniz? Ocak’ta başlayan programlar için şimdi başvurun

Kariyer yolunuzu dönüştürmek veya çalışmalarınıza daha erken başlamak mı istiyorsunuz? Eylül ayını beklemeye gerek yok. London South Bank University , size lisans ve lisansüstü derslerin  bazılarına Ocak ayında başlama fırsatı sunmaktadır.

LSBU’da, seçtikleri alanlardaki profesyonellerden ve uzmanlardan öğretmenliği ve ayrıca olmak istediğiniz kişi olmanıza yardımcı olacak ilgili, pratik deneyimi deneyimleyeceksiniz. Sizi başarılı bir kariyer için ihtiyacınız olan bilgi, fırsat ve becerilerle donatacağız – bu nedenle, mezun başlangıç ​​maaşları için Birleşik Krallık’taki En İyi 10 üniversitesiyiz (The Sunday Times İyi Üniversite Rehberi, 2020)

Üniversite arşivleri

Üniversite Arşiv Merkezi, 1892’de vakıflarından günümüze kadar olan fotoğrafları, belgeleri, akademik materyalleri ve önemli noktaları koruyarak tarihinin küratörlüğünü yapıyor.

Misyon ve vizyon

Misyonu, gerçek dünyadaki zorlukları ele alan girişimci bir sivil üniversite olarak tanınmaktır.
2020 yılına kadar Londra’nın en modern üniversitesi olmak istiyor ve Kurumsal Stratejisi 2015-2020 bu vizyona nasıl ulaşacağımızı ortaya koyuyor;

Öğrenci başarısı

Mezunları başarılı bir kariyere hazırlayacak ve onları işe koyulmaya hazırlayacak kişiselleştirilmiş ve pratik bir eğitim sağladığı için tanınmak istiyorlar.

Fırsatlara erişim

Yerel ve uluslararası ortaklarla güçlü bağlar kurulmuş, topluluklarıyla etkileşim kurarken yeni küresel fırsatlar yaratıp ve katılımı genişletmişlerdir.

Psikoloji – BSc (Hons)

Lisans BSc (Hons) Psikoloji derecesi; psikolog olmanın ilk adımı. İngiliz Psikoloji Derneği (BPS) tarafından akredite edilmiştir.

Fizyoterapi – BSc (Hons)

Hızla değişen bir sağlık bakımı ortamında fizyoterapist olmak için gerekli bilgi ve becerileri geliştirin.

Psikoloji (Spor Psikolojisi) – BSc (Hons)

Lisans BSc (Hons) Psikolojisi (Spor Psikolojisi) lisans dersi; psikolog olmanın ilk adımları. İngiliz Psikoloji Derneği (BPS) tarafından akredite edilmiştir.

BA Tiyatro Prodüksiyonu

LSBU’daki BA Tiyatro Prodüksiyonu, yeni nesil yetenekli ‘endüstriye hazır’ yaratıcı yapımcılar, tasarımcılar, sahne yöneticileri, aydınlatma, ses ve AV tiyatro teknisyenlerini geliştirerek Londra’nın kalbinde endüstri temelli bir eğitim sunmaktadır.

Pazarlama – MSc

Chartered Institute of Marketing (CIM) tarafından akredite edilmiş MSc Marketing, Pazarlama alanında profesyonel gelişim arayan çeşitli geçmişlerden mezunlar için idealdir.

Mimari Teknoloji – BSc (Hons)

Hem Chartered Institute of Architectural Technologists (CIAT) hem de Chartered Institute of Building (CIOB) tarafından akredite olan bu kurs, kalifiye bir Chartered Architectural Technologist olma yolunda ilk adımdır.

İleri Araç Mühendisliği – BEng

Otomotiv uzmanlığınızı kapsamlı laboratuvar kompleksimizde geliştirin. Bu yenilikçi kursu tam zamanlı veya yarı zamanlı inceleyin.

Hukuk – PhD / MRes

Seçilen alanda uzman olan bir personel, araştırma programınızı yönlendirmek ve desteklemekle doğrudan sorumludur. Tam zamanlı ve yarı zamanlı olarak sunulur.

London South Bank university ücretler

Uluslararası öğrenciler için 2020-21 akademik yılı için tam zamanlı ücretler
Çalışma programı Ücretler
Lisans 14,470 £ başlayan fiyatlarla
Staj Yılı 1.035 £
Yüksek Lisans, MA, PgDip 14,470 £ başlayan fiyatlarla
MBA 15,860 £
MPhil, Doktora 14,470 £ başlayan fiyatlarla

Uluslararası öğrencilerin, Home Office Tier 4 politika gerekliliklerine uygun olarak kendilerini korumak ve öğrenim ücretlerini ödemek için yeterli paraya sahip olmaları beklenir. Uluslararası öğrenciler için öğrenci harçları ve mali destek, Ev veya AB olarak tanımlanan öğrencilere sunulanlardan önemli ölçüde farklıdır. Ev veya AB öğrencisi olarak sınıflandırılıp sınıflandırılmadığınızı belirlemek önemlidir.

Yaşam giderleri: Okul konaklaması haftalık 82 GBP ile 101 GBP arasında değişiyor. Londra’da yaşamın ucuz olduğu söylenemez. Özel kiralar diğer şehirlere göre oldukça yüksek; haftalık en az 100 GBP civarında. LSBU 1400 civarında öğrenciyi barındıran yemeksiz blok ve dairelerden oluşan geniş bir konaklama yelpazesi sunar. Yurtlar South wark kampüsüne yakın mesafede kuruludur.

Olası ücret değişiklikleri

Üniversite, ücretlerini mevzuat, yönetmelik ve herhangi bir hükümet rehberliği veya kararındaki değişiklikler doğrultusunda artırma hakkını saklı tutar.

Uluslararası öğrenciler için ücretler yıllık olarak gözden geçirilir ve Üniversite, RPIX enflasyon ölçüsüne uygun olarak öğrenim ücretlerini yüzde 4’e kadar artırma hakkına her zaman sahiptir.

London SouthBank university mezunları

  • Sarah Mullally, England’s Chief Nursing Officer
  • Greg Searle, Olimpil altın madalya sahibi kürekçi
  • Simone Callender, Milletler Topluluğu judo alanında altın madalya sahibi
  • Phil Spencer, TV sunucusu
  • David Camp, Stanhope’un CEO’su
  • Shahid Malik, MP
  • Mike Jatania, Lornamead Group CEO’su

Bize Ulaşın

London Sout bank Universitesiİngiltere Üniversiteleri , İngiltere dil okulları ve diğer yurtdışı eğitim danışmanlığı hakkında ki tüm sorularınız için bizi her daim 0 212 543 58 06 / 0 212 261 28 88 numaralı telefonlarımızdan arayabilir , Türkiye geneli şubelerimizi ziyaret edebilirsiniz.

Ücretsiz yurtdışı eğitim danışmanlığı hizmetlerimiz hakkında daha fazla bilgi almak için bizi arayabilirsiniz:
Whatsapp Görüşmesi
1
1 Okunmamış Mesajınız Var !
Edu Vizyon 0 535 712 07 90
Edu Vizyon'a hoş geldiniz!
Canlı, gerçek bir kişi ile hiç bir yükümlülük altına girmeden şimdi görüşebilirsiniz.
Size nasıl yardım edebiliriz?