Fişekhane Caddesi, Türkçü Sokak, Aral Apt. No : 2 K: 4 D: 7 Bakırköy - Istanbul
tr

Prag New York Üniversitesi

University of New York in Prague

Prag New York Üniversitesi , Çek Cumhuriyeti’nde resmi olarak tanınan bir üniversitedir. Amerika Birleşik Devletleri ve Avrupa’daki prestijli uluslararası üniversiteler ile ortak olarak akredite Lisans ,Yüksek Lisans ,  MBA ve  Doktora programları sunmaktadır.1988 yılında kurulmuştur.

2016 yılında dünya çapında prestijli ödüllerden olan Superbrands 2016 ödülü bu üniversiteye verilmiştir.

UNYP iş, iletişim, uluslararası ilişkiler, edebiyat ve psikoloji alanlarında Orta Avrupa’daki en iyi İngilizce yüksek öğrenimini sunmaktadır.

New York Üniversitesi Hakkında

  • Halen 60’tan fazla ülkeden 700’den fazla öğrenci üniversitede eğitim görmektedir.
  • Üniversitenin dünya çapında yaklaşık 1000 mezunu var.
  • Dünyanın 16 farklı ülkesinden 90’dan fazla öğretmen
  • Üniversitemizdeki çoğu öğretmen için İngilizce ana dilidir
  • Öğretmenlerin% 79’unda Ph.D. ve eşdeğer veya en yüksek mesleki derece
  • Uluslararası deneyim artık kaliteli eğitim için her zamankinden daha önemli. UNYP, ABD, İsviçre ve Birleşik Krallık’ta saygın eğitim kurumlarının zengin akredite programları aracılığıyla Avrupa’nın kalbindeki en güzel şehirde eğitim sunmaktadır.

Dersler, günümüzün ve yarının dünyasının çeşitliliğini yansıtan kültürel ve coğrafi olarak farklı gruplardan öğrenciler için bağımsız düşünmeyi teşvik eden, açıklığı ve aktiviteyi teşvik eden modern teknikler kullanarak uluslararası düzeyde sertifikalı ve deneyimli öğretmenler tarafından verilmektedir. Öğrenciler, 21. yüzyılda eleştirel düşünme, analitik ve liderlik becerilerini geliştirmeye, karmaşık sorunları çözme ve başarılı bir kariyer ve tatmin edici bir yaşam için gerekli kararları verme becerilerini geliştirmeye çalışan öğretmenler tarafından eğitilir ve yönlendirilir.

Prag New York Üniversitesi Eğitim seçenekleri

Çek Cumhuriyeti’nde akredite edilmiş Avrupa programı kapsamında eğitim. Bu üç yıllık program Çek Cumhuriyeti Eğitim, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından onaylanmıştır ve derece sahibine adından sonra “Bc” kısaltmasını kullanma hakkı vermektedir. Öğrenciler tam zamanlı olarak girebilir veya hafta sonları eğitim alabilirler, bu da çalışanlar için ideal bir seçimdir.

Amerikan programı altında eğitim. Bu dört yıllık Amerikan programının tamamlanmasının ardından, New York’taki Empire State College’dan bir Amerikan Lisans derecesi verilir. Empire State College, Orta Atlantik Bölgesi Yüksek ve Orta Öğrenim Derneği Yüksek Öğretim Komisyonu tarafından Amerika Birleşik Devletleri’nde akredite edilmiş bir eğitim kurumudur. Bu derece, Amerikalı öğrencilerin öğrenimlerinin sonunda aldığı derece ile aynıdır.

Çift diploma programında eğitim (Çek ve Amerikan). İşletme, Medya ve İletişim Teorisi veya Uluslararası Ekonomik İlişkiler üzerine uzmanlaşmış bir Amerikan programına kayıtlı öğrenciler, isteğe bağlı olarak eğitim bittikten sonra Çek devlet sınavlarına girebilirler. Sınavları geçtikten sonra, öğrenciler ÇİFT derecesi alırlar: Empire State College’dan Amerikan derecesi ve UNYP’den Çek derecesi.

Prag New York Üniversitesi Lisans programları:

  • İş idaresi
  • Medya ve iletişim teorisi
  • Uluslararası Ekonomik İlişkiler
  • Psikoloji
  • İngiliz Dili ve Edebiyatı

Prag New York Üniversitesi Yüksek lisans programları:

  • Profesyonel iletişim ve halkla ilişkiler ustası
  • Klinik Danışma Psikolojisi Yüksek Lisansı
  • Uluslararası ve Ticaret Hukuku Yüksek Lisansı

Prag Konaklama

Prag’daki çeşitli konaklama seçenekleri öğrencilere sunulmaktadır. Bunlar Prag’a yeni gelen birçok kişi için uygun konaklama seçenekleri olduğundan ve müsaitlik durumu sınırlı olabilir. Konaklama işini son dakikaya bırakmamak olduk.a önemlidir.

BELGICKA DAİRELERİ

UNYP’den 4 dakikalık yürüme mesafesinde

Tamamen yenilenmiş iki konut binası, merkezi bir konumdadır, UNYP’den sadece 100 metre uzaklıktadır. Öğrenciler 73 tek veya çift kişilik odadan birini seçebilirler. Tek ve çift yatak odalı (2 yatak) dairelerin alanı, büyüklüğü ve sayısı değişiklik gösterebilir. Her iki binanın toplam kapasitesi 120 yatak kapasiteli 25 dairedir.

Prag New York Üniversitesi video

Prag New York Üniversitesi Kayıt, Kabul ve Ücretler

Prag New York Üniversitesi ve Çekya Üniversiteleri hakkında daha fazla bilgiye sahip olmak için bizleri ,    0 212 543 58 06 / 0533 196 65 74  telefon numaralarından arayabilir yada Edu vizyon yurtdışı eğitim danışmanlığı şubelerini ziyaret edebilirsiniz.

Ücretsiz yurtdışı eğitim danışmanlığı hizmetlerimiz hakkında daha fazla bilgi almak için bizi arayabilirsiniz:
Whatsapp Görüşmesi
1
1 Okunmamış Mesajınız Var !
Edu Vizyon 0 535 712 07 90
Prag New York Üniversitesi hakkında online danışmandan detaylı bilgi alabilirsiniz.