Fişekhane Caddesi, Türkçü Sokak, Aral Apt. No : 2 K: 4 D: 7 Bakırköy - Istanbul
tr

Neden Polonya’da eğitim almalısınız?

Polonya eğitim

Yüksek Eğitim Kalitesi için Polonya

Polonya eğitim sistemi, yüksek profilli profesyoneller yetiştirme konusunda 650 yıllık bir geçmişe sahiptir. Sadece Polonya için değil, aynı zamanda Polonyalıların profesyonelliklerini ve yenilikçilik ruhunu getirdiği dünyanın birçok ülkesinde de kazanç sağladı. Bazı örnekler mi istiyorsunuz? Ignacy Domeyko , jeoloji araştırmasını 19. yüzyıl Şili’de kurdu. 1872 ile 1876 yılları arasında Ernest Malinowski , Peru’da dünyanın en yüksek konumlu demiryolunu inşa etti. Bronisław Malinowski , modern antropolojinin yaratıcısıydı. Polonyalı sanatçılara, bilim adamlarına ve diğer tanınmış şahsiyetlere on Nobel Ödülü verildi. Maria Skłodowska-Curie , iki kez ödül alan sadece dört ödül sahibinden biri.

Polonya akademik gelenekleri 14. yüzyıla kadar uzanıyor. Jagiellonian Üniversitesi Kraków’da olarak, 1364 yılında kurulmuştur Orta Avrupa’nın ikinci üniversitesi . Bugünün Polonya üniversiteleri seleflerinin görkemli geleneklerini sürdürüyor. Örneğin Varşova Üniversitesi, Top Coder uluslararası BT sıralamasında ilk sırada yer almaktadır.

Tüm mesleklerden Polonyalı uzmanlar, dünya çapındaki işverenler tarafından oldukça takdir edilmektedir. Özellikle Polonyalı doktorlar, mühendisler, mimarlar ve BT uzmanları beğeni topluyor, ancak diğer Polonyalı mezunların da küresel bir iş piyasasında rekabet etmeye tamamen hazır oldukları düşünülüyor.

Polonya eğitim sisteminini kalitesi, tüm Polonya yüksek öğrenim kurumlarını izleyen Devlet Akreditasyon Komitesi tarafından garanti edilmektedir. Kontrol sonuçlarına göre, Polonya üniversitelerinin% 80’inden fazlası olağanüstü ve iyi derecelere sahiptir.

Düşük eğitim ve yaşam maliyetleri için

Neden Polonya’da eğitim? sorusunun en güzel cevaplarından biri de Polonya’nın hızlı bir ekonomik gelişme sürecinden geçmesine rağmen, yaşam maliyeti hala çoğu AB ülkesinden önemli ölçüde daha düşüktür. Konaklama, yemek ve ulaşım gibi temel masrafları karşılamak için toplam 200-400 Euro yeterlidir. Eğlence ve kültürel etkinliklere katılımın maliyeti de AB ortalamasının çok altındadır. Çalışmanın temel maliyeti de oldukça rekabetçidir. Ortalama asgari oran yılda yaklaşık 2000-5000 Euro’dur (çalışma alanına bağlı olarak), bu AB ortalamasından birkaç kat daha düşüktür.

Yüksek düzeyde kişisel güvenlik için

Polonya, çoğu Avrupa ülkesinden çok daha güvenlidir. Çok güvenli kabul edilen İskandinav ülkeleri bile Polonya’dan çok daha yüksek suç oranına sahip. Burada her ırktan, inançtan ve kökenden uluslararası öğrenciler için tamamen güvenlidir.

Olağanüstü kültür ve eğlence teklifi için

Polonya kültürü, hem tarihi mirası hem de mevcut başarıları nedeniyle dünyada iyi bilinmektedir. Beş Polonyalı yazar Nobel Ödülü aldı. Karol Szymanowski, Fryderyk Chopin ve Ignacy Paderewski gibi tarihi besteciler ve Henryk Górecki , Witold Lutosławski veya Krzysztof Penderecki gibi günümüz bestecileri müzik tarihinde yeni bölümler yazdı. Akademi Ödülü sahipleri Andrzej Wajda , Janusz Kamiński , Roman Polański . Altın Palmiye kazanan Krzysztof Kieślowskive diğer birçok film endüstrisi sanatçısı tüm dünyada tanınmaktadır.

Polonya eğitim kurumları, her zevke uygun yüksek kaliteli eğlence ve aktiviteler de sunar. Festivallerin, kitap fuarlarının, konserlerin, konserlerin ve diğer eğlence türlerinin sayısı çok fazla. Spor hayranları için de bir şeyler var. 2012’de Polonya, UEFA Avrupa Futbol Şampiyonalarına ev sahipliği yaptı. Dünyanın en önemli spor etkinliklerinden biri, tüm Avrupa’dan binlerce hayranı çekecek.

Polonya’da eğitim için bizi arayın

Polonya Üniversiteleri, Polonya’da Yüksek Lisans , yurtdışı eğitim danışmanlığı ve Polonya’da  eğitim hakkında daha fazla bilgi için bizlere 0 212 261 28 88 / 0 212 543 58 06 numaralı telefonlardan ulaşabilir yada Türkiye geneli Edu Vizyon ofislerini ziyaret edebilirsiniz.

Ücretsiz yurtdışı eğitim danışmanlığı hizmetlerimiz hakkında daha fazla bilgi almak için bizi arayabilirsiniz:
Whatsapp Görüşmesi
1
1 Okunmamış Mesajınız Var !
Edu Vizyon 0 535 712 07 90
Edu Vizyon'a hoş geldiniz!
Canlı, gerçek bir kişi ile hiç bir yükümlülük altına girmeden şimdi görüşebilirsiniz.
Size nasıl yardım edebiliriz?